Skogsterräng.

Den här veckan har jag och Maggie tränat mycket på att köra i främst skogsterräng. Tidigare har vi bara förbi passerat i skog, mest för att jag känt mig ganska osäker i skogsterräng. Men nu så bestämde jag mig för att möta denna osäkerhet, Maggie är otroligt duktig och vet precis vad hon gör i barmarket och jag litar fullständigt på henne så varför skulle vi inte klara av denna lilla utmaning egentligen?Sagt och gjort och det gick superbra. 6,2 km i skog blev det, självklart så tajmade jag även in regnet lagom tills vi kom ut hehe. Väldigt typiskt..
Men gud så kul vi hade det, även fast biken gled omkring lite över rötter och blötmark så fixade vi ju detta galan.
 


I förmiddags så körde vi en 5 km sträcka på grusvägarna häromkring, trots möte utav rådjur så gick träningen jättebra och jag är supernöjd över dagens pass.


Imorgon blir det vila för då ska matte med kompisar och kolla på the rolling stones.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln