Den eviga längtan.

Det här med att vintern är så lång och att man tröttnar på mörkret och kylan efter ett par månader, för visst tröttnar jag också ofta många gånger på kylan och på mörkret men
vintern är trots allt min favorit årstid, precis som sommaren är så många andras favorit årstid. 


Jag älskar vintern. Jag älskar kylan och jag älskar hur vackert det är när snön lagt sig som ett vitt täcke över träd och buskar. Jag älskar det knastrande, gnisslande ljudet när man går över kramsnön, jag älskar att dricka kaffe på verandan, inlindad i en stor filt, jag älskar att bege mig ut på äventyr och grilla pinnbröd i skogen och jag älskar att glida med sparken över snön efter min hund som så duktigt älskar det minst lika mycket som jag gör. 

Jag fick en sådan nostalgi-feeling tidigare idag då jag såg på serie och såg dem promenera i snön. Jag är så himla taggad på vintern hörni. Den här vintern så kommer jag och Maggie att ha tillgång till så himla fina vägar att dra på. Vi ska åka upp i fjällen en eller två weekends och hänga och i januari åker jag tillsammans med min kompis Josefine till USA i två månader för att roadtripa, besöka nationalparker och sånt där roligt.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln