7,4 kilometer.

Hej på er.
Under denna vecka har jag och Maggie inte hunnit med så himla mycket träning faktiskt. I tisdags sprang vi 4,2km i skogen men förutom det så har jag haft himla mycket att göra hemma, med plugget, avslutning på en kurs och jag har även hoppat in och jobbat extra på mitt gamla jobb nu i veckan som vart. Så barmarken har blivit lite undan knuffad denna vecka, men jag ville hemskt gärna hinna med ett pass innan jag och min sambo far iväg mot Thailand nu på Måndag eftermiddag och hundarna passas utav min mamma.

Så i eftermiddags så drog vi ut på en 7,4 kilometers tur här ute där vi bor. Min sambo var med och gjorde oss sällskap med cykel.
Jag är verkligen jättenöjd över hur Maggie gick idag. Vi passade även på att ta en liten break i ån och där blev det även fika för oss människor och bad för Maggan. Sedan så tog vi oss sista biten hem igen.

Här nedan är en liten video jag klippt ihop lite snabbt från kvällens träning, den längre versionen åker upp på youtube snart! 

Ha en underbar fortsatt helg hörni.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln