Hemma igen.

Hej på er!
Igår morse kom jag och min pokvän hem efter 9 dagar i Thailand.
Självklart så tog jag med mig Maggie och kastade mig över kickbiken och vips så var vi ute och körde längst åkrarna. Tempraturen börjar bli nästintill perfekt för barmarkdrag nu och om någon månad så kommer marken förmodligen kläs i vitt, men det gör ingenting. För jag och Maggie har en kickspark att åka på is och åker med, vilket är helt fantastiskt. 
 


Detta betyder dock att projektet med vår hundgård får skjutas på och påbörjas i vår istället. Men det gör ju inte så mycket det heller, med tanke på att hundarna vi har nu bor inomhus och inte är i hundgården mer än 2h per dag pga inget underhull och minus grader, hehe. Istället så ska jag ta tag i projekt sprayfärga kickbike och kickspark samt. göra en två spanns lina och en fyr spanns lina, jag tycker ju att det är så himla roligt att pyssla och greja.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln