Nytt jobb.

Hej på er!
Jag har ju tagit ett litet vinter uppehåll med kurserna nu fram tills i slutet av Mars ungefär. Främst för att hinna med plugget, planera inför våren och sommarens kurser, fira jul, resa och för att komma in i mitt nya jobb på Arken Zoo. Jag jobbar inte heltid förstås, men det känns skönt att kunna fokusera på endast en sak i taget nu i början. Imorgon är min första dag och då jobbar jag från 10-19 för att läras upp. Det ska bli mycket spännande faktiskt, jag är lite pirrig i magen. 

Jag och Maggie har dock hållt i träningen realtivt bra, även fast jag önskar att vi hade vart ute och kört liite mer. Det är ett sådant där mellan-ting väder då det är för halt för att köra med kickbiken och för lite snö för sparken.. Vi hade ju dock ett par snö dagar här, jag tror snön låg i ungefär 2-3 dagar innan den började smälta bort, så trist. Jag bor verkligen på fel i sida landet. Under snödagarna så körde vi ingenting, vilket jag ångrar lite nu i efterhand faktiskt.. Men vi var ute och gick i ungefär 4 timmar en utav dagarna för att upptäcka nya körvägar - och det gjorde vi. En runda på ca 7km som jag är supernyfiken på att få köra nu. Hoppas det kommer lite snö nu igen innan jag åker till USA.

Jag hoppas att ni alla får en supertrevlig julafton och en jätterolig nyårsafton. 
Vi hörs efter julhelgerna hörni. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln