Januari 2018.

Hoppas att ni har haft en underbar första månad på året. Jag tänkte egentligen bara uppdatera sidan lite inför kommande kurs aktiviteter som jag suttit och fixat lite med nu innan jag åker iväg, men kände för att skriva ett litet inlägg innan jag beger mig för kvällen. I Mars så drar jag igång med kurser igen och i April så är det dags för mig att ta min examen i hundinstruktör, jag är så förhoppningsfull inför det här året. 

Jag har passat på att spendera nästan hela dagarna utomhus nu när vi äntligen hade snö i någon vecka här där jag bor. Vi har gjort upp eld, grillat, druckit kaffe, lekt, gått långpromenader och kört kickspark mååånga dagar i måånga timmar och det är jag glad för, för lika snabbt som snön kom så försvann den igen. 

Från lördagens bravader. 4,2km blev det.

Förra tisdagen drog jag och Maggie i tung ny snö, men det var så kul ändå.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln