IM BACK.

Hej på er!
Sedan någon vecka så har jag faktiskt vart hemma i Sverige, jag tog flyget hem från USA tidigare än planerat. Men det har inte gjort mig mycket, jag har köpt nya klassiska turskidor och spenderat många dagar ute i snön. Tillsammans med Maggie med förstås.

Jag har även legat på med pluggandet sedan jag kom hem. Förstår ni hörni, jag har endast 1,5 månad kvar i plugget och sedan blir jag diplomerad Hundinstruktör. Det känns så himla bra att med ännu mer kunskap äntligen kunna bocka av ännu en grej på min bucketlist. Dessutom har jag en stor grej på gång, men jag är inte 100% säker på att det kommer gå hela vägen, vilket självklart är ganska frustrerande för mig.. Jag vill det här sååå mycket, så håll tummarna för att jag för en gångs skull kanske har turen med mig den här gången.

Den 16 Mars drar jag även igång med min andra grundlydnads kurs någonsin, det ser jag väldigt mycket fram emot och det kommer bli superkul. Men nu hörni ska jag sätta mig ner och gå igenom lite småsaker som har med utbildningen att göra och sedan så blir det en långpromenad i slasket tillsammans med hundarna. Jag ville bara kika in och säga att jag är tillbaka! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln