Vila i väntan på barmark.

Äntligen är jag klar med mitt examens arbete. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag förmodligen göra små ändringar i min uppsats ett X antal gånger innan jag blir helt nöjd dock. Hursomhelst, idag är det skärtorsdagen och vi ska inte göra någonting speciellt alls, det blir snart en långpromenad med hundrna och sedan ska jag försöka få med mig Pontus så att jag kan övningsköra lite. I vanliga fall brukar jag köra med min mamma, men hon har vart sjuk hela veckan och för att inte gå misste om "mitt flow" i körningen så känner jag att, en dag denna vecka måste jag åtminstånde ta mig ut på vägarna. Tur är väll det då att Pontus också har tillstånd att övningsköra med mig.

När jag var ute och gick med Maggie imorse möttes vi utav dagens första sol och jag fick en nostalgisk känsla som tog mig tillbaka till förra våren. Förra våren brukade jag och Maggie gå upp tidigt för att ta oss ut och köra med kickbiken.

Jag hoppas verkligen att Maggie hittar motivationen i draget igen. Ni förstår, under den senaste månaden så har Maggie inte vart lika taggad i draget som tidigare..
Jag trodde först att det var pga sockorna som hon fick eftersom att snön fastnade mellan trampdynorna, men så var inte fallet. Jag har även bytt och testat olika linor och selar för att kolla om det kan vara någonting med våra träningsredskap som stör henne.  Jag var ett tag väldigt bekymrad över att det även kanske kunde vara att hon hade ont någonstans, men jag finner inga tecken alls på någonting sånt.
Jag funderar dock på att be en fysioterapeut kolla lite på henne när vi ändå har vägarna förbi hundsimmet.

Dock tror jag tyvärr att det hela ligger i att hon inte riktigt tycker att det är kul just nu och det får jag ju acceptera. Det känns dumt och själviskt att ta mig ut och köra bara för att jag vill det..

Förra veckan så hade vi sällskap av en hund dock, en hund som sprang bredvid kickbiken när vi körde drag och då j*vlar. Det är nog ända gången jag kännt igen henne i draget under den senaste månaden.

Hon ska iallafall få pausa nu, fram tills när marken inte är täckt utav is och det inte är allt för mycket slask/gegg liggandes på marken. Kanske behöver hon bara en paus, för att tycka att det är roligt igen..

Det känns ju helt förtvivlat om vi inte skulle kunna träna i drag igen, men nu tänker jag dock sådär sjäviskt igen.. hehe..

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln