Hej från sjukstugan

Hej hörni, hoppas ni hade en fin påskhelg.

Idag så har jag inte gjort mycket alls, redan igår kväll så hade jag ett par symptom på att en förkylning var på G så idag gjorde jag allt i min makt för att inte låta förkylningen bryta sig ut.
Jag vaknade och åt rissoppa med ingefära till frukost samt. drack ett stort glas té med honung i. Sedan så spenderade jag faktiskt dagen inlindad i ett stort täcke bredvid två stycke hundar i soffan, jag bockade av 9 (!!!) avsnitt utav den tyska serien "Dark", det är förressten en serie som jag varmt rekomenderar.
 

Jag drack mer té och gick kortare men fler promenader med hundarna idag, ett varsitt märgben fick dem också för att inte bli helt uttråkade av matte som baaara ligger och degar i soffan. Dock så känner jag mig trotts allt detta engagemang i att inte bli sjuk väldigt hängig och jag är väldigt täpt i näsan, jag har trots allt klarat mig från förkylningar och andra sjukdomar under hela vintern, så det var väll min tur nu.
Bara jag blir frisk till helgen igen så är jag OK med detta.

Jag ska alldeles strax sätta mig ner och ordna med lite filer ch mappar som jag har på datorn, någonting effektivt måste jag väll ändå få gjort idag..

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-