Helghäng och grönt kort.

Hej på er!
Hoppas ni har haft en fin helg, min har vart väldigt lugn och bra.
Igår så började jag och Pontus våran dag med att gå på en marknad som hålls här där vi bor varje helg. Vi hittade en ny kökslampa och ett par nya tavelramar. Därefter blev det fika inne hos Pontus farföräldrar och sedan så inväntade jag min barndomskompis Angelica och hennes hund Maiden. 

Maiden och Maggie kompenserar varandra så bra. De leker, lyssnar på varandra och tycker om varandra. Vi var ute i ungefär 1 timme, pausade för att dricka lite kaffe som vi hade med och sedan gick vi ytterligare 1,5 timme efter det och därefter så åkte dom hem och jag och Pontus började laga middag.
 

Idag har jag vart ute med hundarna i ett par timmar och under tiden så har Pontus och hans bror sorterat och fixat med den stora förvaringen utav till mestadels skitsakersom ligger på övervåningen hos oss. Huset vi bor i är ju trotts allt samma hus som Pontus är uppvuxen i. Efter att ha lämnat Lindsey hemma igen så bestämde jag mig för att ta ut Maggie på en kort liten dragtur, hon höll igång helatiden under de 4 km vi körde idag.
Jag funderar på att om jag ska köra kortare rundor med henne ett tag nu då hon verkar tycka att det är mycket roligare att dra då.

Imorgon bitti ska jag iväg på möte och därefter så blir det lite övningskörning tillsammans med mamma. Sedan har jag i princip ingenting planerat under veckan som kommer så jag ska fokusera mycket på att plugga inför mitt examens prov samt. gå igenom egen studier för att ta det gröna kortet online. Jag tänkte egentligen vänta tills jag var klar med allting på min instruktörsutbildning men jag känner att jag vill ha det gjort så att jag kan springa eller cykla i en barmarks tävling redan nu i maj..

Hmm, nog med funderingar.. Nu ska jag och Pontus göra egen pizza. Ha det fint så länge!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln