Lite barmark.

Hej hopp!
De senaste dagarna har vi haft så hiimla fint väder utomhus, solen skiner, fåglarna kvittrar och under sista kvällsrundan är et fortfarande ljust utomhus. Hur underbart är inte det ? 

Imorse körde jag lite drag med Maggie och som ni ser i videon kände hon sig inte helt bekväm och jag tror att det beror på att linan vi använder idag är kortare än den vi brukar använda samt. att denna sele är lite stor, om man kollar noga på denna dåliga kvalitetsfilm så kan man se att selen faktiskt glappar lite mellan nacke och rygg. 
Så det blir helt enkelt att byta tillbaka till gamla selen igen och när det kommer till linan så hoppas jag att det bara är en vanesak, annars blir det att byta den med. Linor har vi himla mycket av trotts att jag bara har en hund som jag drar med hehe.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln